GREENMEN

Vítejte na stránkách zahradnických služeb.

Naše služby

Provádíme kompletní zahradnický servis. Navrhneme a realizujeme vaši zahradu tak, aby byla dokonale upravená a krásná. S naší pomocí nemusíte mít obavy z údržby – postaráme se o ni za vás.

Návrh zahrad

Nemáte tušení, jak by Vaše vysněná zahrada mohla vypadat? Nebojte se, my Vám pomůžeme vytvořit jednoduchý projekt s poutavou vizualizací. Společně s Vámi projdeme projekt a následně připravíme základní návrh Vaší zahrady a pokud si přejete, vytvoříme také kalkulaci celé realizace. Nechte se inspirovat a učiňte z Vaší zahrady skutečnou oázu pohody a krásy.

Realizace zahrad

Chcete přinést do své zahrady něco jedinečného? Napište nám a společně vytvoříme zahradu plnou inspirace a krásy. Zabýváme se kompletní realizací zahrad, včetně pokládky travního koberce, výsadby rostlin a zajištění zahradnického materiálu. Dejte svému domovu novou atmosféru se zahradou, která vás bude inspirovat každý den.

Údržba zahrad

Netrapte se sekáním trávy nebo tvarováním živých plotů. O údržbu zahrad se postaráme my a vy si jenom užívejte svou zahradu. Nabízíme pravidelnou i jednorázovou údržbu. Zaručíme vám dokonalou péči o trávník po celý rok. Navíc provádíme i tvarování stromů a keřů, aby vaše zahrada vypadala naprosto krásně od jara až do podzimu.

12 let

Jsme tady pro vás už 12 let a tvoříme krásné zahrady plné inspirace a pohody. Přineste do svého domova novou atmosféru a nechte se unést krásou přírody.

Sledujte nás

Instagram

Podívejte se co právě děláme nebo si projděte hotové zahrady.

Youtube

Zde si můžete projít videa z hotových návrhů zahrad.

Máte dotaz?

Nezáleží jestli potřebujete odborné rady nebo vás zajímá cena realizace zahrady, jsme tu pro vás. GREENMEN vám poskytne potřebné informace a odpoví na vaše dotazy. Stačí nám napsat a společně vytvoříme zahradu vašich snů.

Kontaktujte nás ještě dnes a začněte žít svou vysněnou zahradu. Zahradnické služby GREENMEN – váš partner pro dokonalou péči o zahradu.

Radek Šťastný

Adresa

Podchýšská 129
Praha 12- Cholupice

Kontakt

+420 608 14 28 28
greenmen@email.cz

Pracovní doba

Po-pá 8-18

IČO

87925630